Reka bentuk ekspresi wajah dan tahap realistik Talking-Head dan kesannya terhadap emosi pelajar - Muhammad Ihsan Rokeman (Tanjong Malim, 2021)
Reka bentuk ekspresi wajah dan tahap realistik Talking-Head dan kesannya terhadap emosi pelajar by Muhammad Ihsan Rokeman