Kesan intensiti beban \"wearable resistance\" semasa protokol pemanasan badan ke atas biokekanik tendangan sukan Taekwondo - Tuan Muhammad Shafiq Tuan Ibrahim (Tanjong Malim, 2022)
Kesan intensiti beban \"wearable resistance\" semasa protokol pemanasan badan ke atas biokekanik tendangan sukan Taekwondo by Tuan Muhammad Shafiq Tuan Ibrahim