Pengaruh kepimpinan guru terhadap keberhasilan pelajar tingkatan enam di kolej tingkatan enam daerah Perak Tengah - Khalip Musa (Tanjong Malim, 2021)
Pengaruh kepimpinan guru terhadap keberhasilan pelajar tingkatan enam di kolej tingkatan enam daerah Perak Tengah by Khalip Musa