Hubungan antara tahap kepatuhan kepada pemakanan sihat dan aktiviti fizikal serta indeks jisim tubuh (BMI) dalam kalangan individu dewasa di Malaysia - Wan Zhafrina Wan Shohaimi (Tanjong Malim, 2023)
Hubungan antara tahap kepatuhan kepada pemakanan sihat dan aktiviti fizikal serta indeks jisim tubuh (BMI) dalam kalangan individu dewasa di Malaysia by Wan Zhafrina Wan Shohaimi