Kesan keadilan organisasi terhadap kepuasan kerja dalam sektor perkhidmatan di Malaysia - Mohd Ridwan Abd Razak (Tanjong Malim, 2021)
Kesan keadilan organisasi terhadap kepuasan kerja dalam sektor perkhidmatan di Malaysia by Mohd Ridwan Abd Razak