Kesan pengantaraan orientasi keusahawanan dalam hubungan di antara program pembangunan Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) dengan kejayaan perniagaan usahawan di Perak - Nor Hafizah Hasan (Tanjong Malim, 2021)
Kesan pengantaraan orientasi keusahawanan dalam hubungan di antara program pembangunan Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) dengan kejayaan perniagaan usahawan di Perak by Nor Hafizah Hasan