Persepsi pelajar sains sukan SMK Kidurong Bintulu, Sarawak terhadap faktor kekangan pelaksanaan dasar 1 murid 1 sukan di sekolah - Rahull Liang Henry Sibat (Tanjong Malim, 2023)
Persepsi pelajar sains sukan SMK Kidurong Bintulu, Sarawak terhadap faktor kekangan pelaksanaan dasar 1 murid 1 sukan di sekolah by Rahull Liang Henry Sibat