Pengamalan pemimpin pertengahan bagi meningkatkan kualiti guru dan pencapaian murid merujuk Standard Kualiti Pendidikan Malaysia gelombang 2 - Rozali Din (Tanjong Malim, 2021)
Pengamalan pemimpin pertengahan bagi meningkatkan kualiti guru dan pencapaian murid merujuk Standard Kualiti Pendidikan Malaysia gelombang 2 by Rozali Din