Status Pelaksanaan pendidikan jasmani dan kesihatan di sekolah sekolah menengah daerah Kota Kinabalu, Sabah - Mohmad Jeofrey Yussin (Tanjong Malim, 2007)
Status Pelaksanaan pendidikan jasmani dan kesihatan di sekolah sekolah menengah daerah Kota Kinabalu, Sabah by Mohmad Jeofrey Yussin