Orentasi matlamat dan tahap kebimbangan pelajar semasa aktiviti flying fox pendidikan luar - Shafri Khan@Roy Jabar Khan (Tanjong Malim, 2007)
Orentasi matlamat dan tahap kebimbangan pelajar semasa aktiviti flying fox pendidikan luar by Shafri Khan@Roy Jabar Khan