Kepelbagaian gaya pembelajaran pelajar tingkatan empat di Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Matang 2, Kuching , Sarawak - Nursyuhada Bujang (Tanjong Malim, 2015)
Kepelbagaian gaya pembelajaran pelajar tingkatan empat di Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Matang 2, Kuching , Sarawak by Nursyuhada Bujang