Pengaruh amalan komuniti pembelajaran profesional (KPP) dengan amalan profesionalisme guru (PG) di sekolah rendah di Semenanjung Malaysia - Mohd Aizat Abu Hassan (Tanjong Malim, 2022)
Pengaruh amalan komuniti pembelajaran profesional (KPP) dengan amalan profesionalisme guru (PG) di sekolah rendah di Semenanjung Malaysia by Mohd Aizat Abu Hassan