Kesahan Instrumen Pentaksiran Sosioemosi Kanak-Kanak (ISPK) menggunakan Model Miller - Athirah Zainal Abidin (Tanjong Malim, 2021)
Kesahan Instrumen Pentaksiran Sosioemosi Kanak-Kanak (ISPK) menggunakan Model Miller by Athirah Zainal Abidin