Pengaruh kecerdasan emosi terhadap daya tindak guru sekolah menengah dalam menghadapi transisi fasa pandemik-endemik: kajian kes di sekolah-sekolah menengah di sekitar daerah Temerloh - Nurul Nazatul Husna Rosli (Tanjong Malim, 2023)
Pengaruh kecerdasan emosi terhadap daya tindak guru sekolah menengah dalam menghadapi transisi fasa pandemik-endemik: kajian kes di sekolah-sekolah menengah di sekitar daerah Temerloh by Nurul Nazatul Husna Rosli