Motion graphic HFMD Epidemic sebagai medium penyampai informasi menerusi media elektronik - Muhammad Fakhruddin Abdul Aziz (Tanjong Malim, 2018)
Motion graphic HFMD Epidemic sebagai medium penyampai informasi menerusi media elektronik by Muhammad Fakhruddin Abdul Aziz