Pengaplikasian Bahan Bantu Mengajar berasaskan Teknologi Maklumat dan Komunikasi dalam pengajaran dan pembelajaran Bahasa Melayu - Nor Asmidar Hishamudin (Tanjong Malim, 2023)
Pengaplikasian Bahan Bantu Mengajar berasaskan Teknologi Maklumat dan Komunikasi dalam pengajaran dan pembelajaran Bahasa Melayu by Nor Asmidar Hishamudin