Pematuhan etika perniagaan dan amalan tanggungjawab sosial dalam kalangan pengusaha kiosk Upsipreneur - Nur Alia Nabilah Kashfi (Tanjong Malim, 2019)
Pematuhan etika perniagaan dan amalan tanggungjawab sosial dalam kalangan pengusaha kiosk Upsipreneur by Nur Alia Nabilah Kashfi