Persediaan kualiti diri guru pelatih Pendidikan Islam Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) - Najah Abdul Rahim (Tanjong Malim, 2023)
Persediaan kualiti diri guru pelatih Pendidikan Islam Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) by Najah Abdul Rahim