Kajian terhadap faktor persekitaran yang mempengaruhi tahap kemahiran sosial pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Panglima Bukit Gantang, Parit Buntar - Muhammad Badrul Amin Ahmad Fuad (Tanjong Malim, 2019)
Kajian terhadap faktor persekitaran yang mempengaruhi tahap kemahiran sosial pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Panglima Bukit Gantang, Parit Buntar by Muhammad Badrul Amin Ahmad Fuad