Amalan Mudarris dalam kalangan Guru Pelatih Pendidikan Islam di Universiti Pendidikan Sultan Idris - Nur Farhana Annuar (Tanjong Malim, 2023)
Amalan Mudarris dalam kalangan Guru Pelatih Pendidikan Islam di Universiti Pendidikan Sultan Idris by Nur Farhana Annuar