Hubungan sokongan sosial dan motivasi pelajar Fizik tingkatan empat di Bandar Meru, Ipoh dalam menyelesaikan masalah Fizik - Nur Syafiqah Ismail (Tanjong Malim, 2023)
Hubungan sokongan sosial dan motivasi pelajar Fizik tingkatan empat di Bandar Meru, Ipoh dalam menyelesaikan masalah Fizik by Nur Syafiqah Ismail