Faktor-faktor utama yang mempengaruhi niat pembelian produk tiruan dalam kalangan pelajar berlainan 3 fakulti di Universiti Pendidikan Sultan Idris - Mohamad Hafiz Rosli (Tanjong Malim, 2020)
Faktor-faktor utama yang mempengaruhi niat pembelian produk tiruan dalam kalangan pelajar berlainan 3 fakulti di Universiti Pendidikan Sultan Idris by Mohamad Hafiz Rosli