Meningkatkan kefahaman melukis gambar rajah sinar bagi kanta menggunakan teknik Easy Peasy Lenses dalam kalangan pelajar tingkatan lima sebuah sekolah di Miri Sarawak - Nur Aida Maryani Saini (Tanjong Malim, 2023)
Meningkatkan kefahaman melukis gambar rajah sinar bagi kanta menggunakan teknik Easy Peasy Lenses dalam kalangan pelajar tingkatan lima sebuah sekolah di Miri Sarawak by Nur Aida Maryani Saini