Pembangunan model komuniti pembelajaran profesional untuk sekolah rendah berprestasi tinggi di Malaysia - Kamarudin Ismail (Tanjong Malim, 2022)
Pembangunan model komuniti pembelajaran profesional untuk sekolah rendah berprestasi tinggi di Malaysia by Kamarudin Ismail