Kesan penggunaan kit Kemahiran Insaniah Bahasa Melayu (kit KIBM) ke atas penguasaan Bahasa Melayu dan perkembangan kemahiran insaniah murid - Nor Samsiyah M. Horsi (Tanjong Malim, 2020)
Kesan penggunaan kit Kemahiran Insaniah Bahasa Melayu (kit KIBM) ke atas penguasaan Bahasa Melayu dan perkembangan kemahiran insaniah murid by Nor Samsiyah M. Horsi