Perbandingan kesan tiga jenis lompatan skip terhadap peningkatan daya tahan kardiovaskular - Mohd Kamal Mohammed Suhaimi (Tanjong Malim, 2013)
Perbandingan kesan tiga jenis lompatan skip terhadap peningkatan daya tahan kardiovaskular by Mohd Kamal Mohammed Suhaimi