Pengaruh kos pematuhan di dalam memediasi hubungan di antara perilaku pengguna dengan kepuasan pengguna terhadap sistem e-Claim di Universiti Pendidikan Sultan Idris - Sayed Muhd Arif Sayed Yahya (Tanjong Malim, 2022)
Pengaruh kos pematuhan di dalam memediasi hubungan di antara perilaku pengguna dengan kepuasan pengguna terhadap sistem e-Claim di Universiti Pendidikan Sultan Idris by Sayed Muhd Arif Sayed Yahya