Pembangunan aplikasi Jawi dalam memperkasakan Jawi di kalangan murid tahun 1 sekolah kebangsaan Tengku Muhammad Fakhry Petra - Nasheda Amira Mohd Sukimi (Tanjong Malim, 2023)
Pembangunan aplikasi Jawi dalam memperkasakan Jawi di kalangan murid tahun 1 sekolah kebangsaan Tengku Muhammad Fakhry Petra by Nasheda Amira Mohd Sukimi