Pembangunan dan pengujian heuristik permainan video mobil Awang Sains menggunakan kaedah Fuzzy Delphi - Mohd Radhi Md Shukri (Tanjong Malim, 2021)
Pembangunan dan pengujian heuristik permainan video mobil Awang Sains menggunakan kaedah Fuzzy Delphi by Mohd Radhi Md Shukri