Kesilapan dalam ungkapan algebra di kalangan pelajar tingkatan 4: satu kajian kes - Zaida Sangit (Tanjong Malim, 2007)
Kesilapan dalam ungkapan algebra di kalangan pelajar tingkatan 4: satu kajian kes by Zaida Sangit