Pembinaan Model Pendidikan Pembangunan Lestari untuk program pengajian Sarjana Muda Pendidikan Teknologi Maklumat di Universiti Pendidikan Sultan Idris - Lim, Chen Kim (Tanjong Malim, 2021)
Pembinaan Model Pendidikan Pembangunan Lestari untuk program pengajian Sarjana Muda Pendidikan Teknologi Maklumat di Universiti Pendidikan Sultan Idris by Lim, Chen Kim