Analisis domain kognitif bagi topik Wang dalam buku teks Matematik tahun 5 dan tahun 6 KSSR semakan 2017 - Tay, Ying Shian (Tanjong Malim, 2022)
Analisis domain kognitif bagi topik Wang dalam buku teks Matematik tahun 5 dan tahun 6 KSSR semakan 2017 by Tay, Ying Shian