Pengaruh kepimpinan inovasi pengetua terhadap budaya inovasi dan inovasi organisasi Sekolah Menengah Kebangsaan kawasan bandar di Sabah - Dayang Rafidah Syariff M.Fuad (Tanjong Malim, 2022)
Pengaruh kepimpinan inovasi pengetua terhadap budaya inovasi dan inovasi organisasi Sekolah Menengah Kebangsaan kawasan bandar di Sabah by Dayang Rafidah Syariff M.Fuad