Kebolehbacaan dan kesesuaian teks komponen sastera bahasa Melayu: kajian menurunkan indeks kebolehbacaan - Dahlia Janan (Tanjong Malim, 2003)
Kebolehbacaan dan kesesuaian teks komponen sastera bahasa Melayu: kajian menurunkan indeks kebolehbacaan by Dahlia Janan