Pembangunan model kompetensi POPSS bagi pemimpin pertengahan kolej matrikulasi Kementerian Pendidikan Malaysia - Sukor Beram (Tanjong Malim, 2022)
Pembangunan model kompetensi POPSS bagi pemimpin pertengahan kolej matrikulasi Kementerian Pendidikan Malaysia by Sukor Beram