Kanak-kanak adalah kanak-kanak: pemerkasaan melalui persembahan Tali Tamplom - Muhammad Akmal Ayob (Tanjong Malim, 2022)
Kanak-kanak adalah kanak-kanak: pemerkasaan melalui persembahan Tali Tamplom by Muhammad Akmal Ayob