Interpretasi bentuk retorik visual, simbol, tema, mesej dan persepsi audiens dalam iklan kempen khidmat awam alam sekitar - Muliyati Mat Alim (Tanjong Malim, 2020)
Interpretasi bentuk retorik visual, simbol, tema, mesej dan persepsi audiens dalam iklan kempen khidmat awam alam sekitar by Muliyati Mat Alim