Program Linus bahasa Melayu: beberapa kelemahan dalam penilaian dan cadangan penambahbaikan - Mohamad Rozi Kasim (Tanjong Malim, 2021)
Program Linus bahasa Melayu: beberapa kelemahan dalam penilaian dan cadangan penambahbaikan by Mohamad Rozi Kasim