Hubungan etnik di Sabah: satu kajian terhadap cerpen-cerpen terpilih penulis Sabah - Asmiaty Amat (Tanjong Malim, 2021)
Hubungan etnik di Sabah: satu kajian terhadap cerpen-cerpen terpilih penulis Sabah by Asmiaty Amat