Sikap dan pencapaian pelajar dalam mata pelajaran kesusasteraan Melayu: satu kajian kes - Azaha Ibrahim (Tanjong Malim, 2004)
Sikap dan pencapaian pelajar dalam mata pelajaran kesusasteraan Melayu: satu kajian kes by Azaha Ibrahim