Pendekatan multimodiliti terhadap interaksi bahasa dan imej dalam kartun Usik-Usik - Nur Izzati Abdullah (Tanjong Malim, 2022)
Pendekatan multimodiliti terhadap interaksi bahasa dan imej dalam kartun Usik-Usik by Nur Izzati Abdullah