Pencirian kumpulan-5 yang mempunyai litupan-11 dengan persilangan bebas-teras - Rawdah Adawiyah Tarmizi (Tanjong Malim, 2021)
Pencirian kumpulan-5 yang mempunyai litupan-11 dengan persilangan bebas-teras by Rawdah Adawiyah Tarmizi