Unsur ketuhanan mengikut etnografi sejarah dalam epic Silapathikaram dengan masyarakat India di Malaysia - Gunasekaran Kuppusamy (Tanjong Malim, 2020)
Unsur ketuhanan mengikut etnografi sejarah dalam epic Silapathikaram dengan masyarakat India di Malaysia by Gunasekaran Kuppusamy