Citra,perjuangan dan status wanita dalam kumpulan cerpen Ko.Punniavan - Saravanan Perumal (Tanjong Malim, 2020)
Citra,perjuangan dan status wanita dalam kumpulan cerpen Ko.Punniavan by Saravanan Perumal