Mengukur pembangunan pelancongan warisan berdasarkan Petunjuk Pelancongan Lestari di Melaka Tengah - Pirasanah Sasidharan (Tanjong Malim, 2021)
Mengukur pembangunan pelancongan warisan berdasarkan Petunjuk Pelancongan Lestari di Melaka Tengah by Pirasanah Sasidharan