Pelaksanaan garis panduan International Federation of Library Association, UNESCO ke atas pengurusan pusat sumber sekolah menengah di Sabah - Ismail Husin (Tanjong Malim, 2016)
Pelaksanaan garis panduan International Federation of Library Association, UNESCO ke atas pengurusan pusat sumber sekolah menengah di Sabah by Ismail Husin