Kesatuan Organik dalam pengkaryaan seni rupa kontemporari berasaskan seni cetak di Malaysia - Rosiah Md Noor (Tanjong Malim, 2020)
Kesatuan Organik dalam pengkaryaan seni rupa kontemporari berasaskan seni cetak di Malaysia by Rosiah Md Noor