Profil dan pengalaman menggunakan dadah dan keterlibatan jenayah dalam kalangan banduan Melayu di Malaysia - Fauziah Ibrahim (Tanjong Malim, 2021)
Profil dan pengalaman menggunakan dadah dan keterlibatan jenayah dalam kalangan banduan Melayu di Malaysia by Fauziah Ibrahim