Pembangunan dan penentusahan rubrik pentaksiran prestasi bagi mentaksir projek reka bentuk seni bina di politeknik Malaysia - Nurfirdawati Muhamad Hanafi (Tanjong Malim, 2016)
Pembangunan dan penentusahan rubrik pentaksiran prestasi bagi mentaksir projek reka bentuk seni bina di politeknik Malaysia by Nurfirdawati Muhamad Hanafi