Amalan pembelajaran hafazan al quran dalam kalangan pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Agama - Ahmad Rozaini Ali Hasan (Tanjong Malim, 2020)
Amalan pembelajaran hafazan al quran dalam kalangan pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Agama by Ahmad Rozaini Ali Hasan